Installatie

Waar op het dak?

Het is belangrijk om te bepalen waar de zonnepanelen op uw dak komen. Zonnepanelen hoeven niet perse op het zuiden gericht te zijn. Het is wel belangrijk dat er voldoende direct daglicht op de panelen kan komen. Panelen die in de schaduw van een boom geïnstalleerd worden zullen een lagere energie opbrengst hebben. Bewolking heeft geen invloed op de werking van zonnepanelen. Kortom, ook in ons land, met veel wisselende weersoorten is het gebruik van zonnepanelen zeer interessant. Voordat u voor zonnepanelen kiest is het belangrijk dat u, samen met een expert, de plaats waar de zonnepanelen komen te liggen nader bepaalt.

Installatie binnen 1 dag door eigen team

Afhankelijk van de grootte van uw zonnepanelen systeem zal de installatie binnen 1 dag gebeurd zijn. Zondag Solar heeft een eigen team van professionals dat de installatie van A tot Z begeleidt. Voor installatie werken wij samen met onze partners Obratel en DGtC.

VOOR ELK DAK EEN PROFESSIONELE AANPAK

Het installeren van zonnepanelen is een zeer nauwkeurig werk. Het gaat om opgewekte stroom die op de juiste manier een weg moet vinden. Het is van belang dat de zonnepanelen door een professioneel bedrijf met ervaring geïnstalleerd worden. Zondag Solar heeft deze ervaring van het plaatsen en installeren van duizenden zonnesystemen in het bedrijf. Dit geeft het veilige gevoel dat uw zonnepanelen professioneel geïnstalleerd worden en dat u optimaal rendement heeft.

 

Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Gratis vrijblijvende offerte

Ja, ik wil een gratis catalogus en offerte:

*verplichte velden

7 Zekerheden van
Zondag Solar

  • Adviesgarantie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Financiering/Huurgarantie*
  • Terugkoopgarantie*
  • Verhuisgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen
  • Servicegarantie

 

* Voor voorwaarden verwijzen wij naar de algemene voorwaarden

CONTACT

Zondag Solar BV
Lageweg 51-53
2222 AG Katwijk
Verkoop: +31(0)85 273 22 46
Service: +31(0)85 273 22 46
Email: info@zondag-solar.nl