Delta SOLIVIA Omvormers

Delta Energy Systems (onderdeel van de Delta Electronics Group) is wereldmarktleider op het gebied van geschakelde voedingen en omvormers. De Delta Group is een internationaal hightech bedrijf met meer dan 80.000 medewerkers wereldwijd en een omzet van ruim $6,6 miljard. Meer dan 40 jaar dragen de voeding oplossingen van Delta bij aan het succes van hun partners met baanbrekende technologie en hebben hen geholpen om voorop te blijven in een snel veranderende wereld. Doormiddel van een een uitvoerig servicenetwerk wordt snel en wereldwijd service verleent.

Delta Solivia omvormer

Delta ontwikkelt en produceert op het gebied van duurzame energie de SOLIVIA Omvormer. Zondag Solar is officieel leverancier van de kwalitatief hoogstaande producten van het SOLIVIA Omvormer assortiment binnen Nederland. Dat betekent voor u directe levering uit voorraad, korte doorlooptijden, een hoge beschikbaarheid van het product en de beste prijzen. De SOLIVIA omvormers overtuigen door de hoge kwaliteit, uitstekende efficiƫntie en betrouwbaarheid. De producten voldoen aan alle internationale kwaliteitsstandaarden (IEC, TUV, UL, ISO, TS) en hebben 10 jaar productgarantie.

Maximaliseer het rendement van uw installatie met innovatieve omvormer-technologie van Delta! Onderscheidend is de 10 jaar standaard garantie voor de SOLIVIA string-omvormers, alsmede de kosten-efficiƫnte monitoring oplossing SOLIVIA Monitor.

Solivia Monitoring

Geavanceerde Monitoring Oplossing voor PV-systemen. Zondag Solar presenteert SOLIVIA Monitor, een turn-key monitoring oplossing die beschikbaar is voor klanten via een online portal. SOLIVIA Monitor biedt de installateur een snel overzicht van de belangrijkste waarden, opbrengstgegevens en systeem status en zorgt voor een betrouwbare werking en een maximale opbrengst van uw zonnestelsel investering. De verbinding gebeurt via een gemeenschappelijk router en SOLIVIA Gateway, een interface voor het systeem.

Meer informatie over onze zonnepanelen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Zondag Solar u te bieden heeft? U kunt direct een catalogus en vrijblijvende offerte opvragen. Vul dan het formulier hierboven in.
Of bel 085 273 22 46. Wij helpen u graag verder!

Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Gratis vrijblijvende offerte

Ja, ik wil een gratis catalogus en offerte:

*verplichte velden

7 Zekerheden van
Zondag Solar

  • Adviesgarantie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Financiering/Huurgarantie*
  • Terugkoopgarantie*
  • Verhuisgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen
  • Servicegarantie

 

* Voor voorwaarden verwijzen wij naar de algemene voorwaarden

CONTACT

Zondag Solar BV
Lageweg 51-53
2222 AG Katwijk
Verkoop: +31(0)85 273 22 46
Service: +31(0)85 273 22 46
Email: info@zondag-solar.nl