Over Zondag Solar

HET TEAM

Zondag is een Nederlands zonne-energiebedrijf, opgericht door mensen met een enorme ervaring op het gebied van zonne-energie. We selecteren goede en verantwoorde producten. We houden het graag simpel en helpen graag iedereen die zonnepanelen wil. Iedere dag weer willen wij de beste service bieden, dat is onze ambitie! Zondag heeft veel tevreden klanten. Een deel van hen neemt de moeite om hun ervaringen met ons te delen. U kunt ze hier lezen.

DE TECHNIEK

Door onze ervaring en de back-up van onze internationale partners beschikken we over de mogelijkheid de beste technieken op het gebied van zonne-energie te gebruiken. Onze klanten profiteren hier jaarlijks van.

SUNNY WATERS

Zondag Solar geeft per geplaatst zonnesysteem een bedrag van € 25,00 aan Sunny Waters. Daarnaast heeft Zondag een ambassadeur die in samenwerking met grotere organisaties zonnesystemen naar Afrika brengt om bestaande putten, vaak met slechte aggregaten, te optimaliseren. Of op plaatsen waar nog water met de emmer omhoog wordt gehaald, te helpen met een compleet systeem. De verslagen hiervan komen vanaf begin 2013 op de website en in nieuwsbrieven.

VISIE

De huidige economie is nog veelal gebaseerd op fossiele brandstoffen, intensieve landbouw en veeteelt. Deze vorm van consumptie zal uiteindelijk de aarde uitputten en economische groei doen stagneren. Het is daarom belangrijk naar goede alternatieven te zoeken. De zon is gratis en schijnt elke dag. Daarom moet het gebruik van deze vorm van energie op grote schaal ingezet worden.

MISSIE

Zondag Solar streeft ernaar duurzame energie voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken. Iedereen moet in staat zijn om op een betaalbare en duurzame wijze, in een zo groot mogelijk deel, van de eigen energiebehoefte te voorzien.

ZONDAG IS EEN VOORLOPER IN ONTWIKKELINGEN VOOR DUURZAME ENERGIE

Wij zijn innovator & Europees projectleider voor een onderzoek naar duurzame oplossing voor 2nd life batterijen in home energy management systemen. In dit project heeft Zondag een partnership met Saft, wereldmarktleider voor hoogwaardige batterijen.

Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Gratis vrijblijvende offerte

Ja, ik wil een gratis catalogus en offerte:

*verplichte velden

7 Zekerheden van
Zondag Solar

  • Adviesgarantie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Financiering/Huurgarantie*
  • Terugkoopgarantie*
  • Verhuisgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen
  • Servicegarantie

 

* Voor voorwaarden verwijzen wij naar de algemene voorwaarden

CONTACT

Zondag Solar BV
Lageweg 51-53
2222 AG Katwijk
Verkoop: +31(0)85 273 22 46
Service: +31(0)85 273 22 46
Email: info@zondag-solar.nl