Referenties

Vrienden van Zondag / Klanten vertellen:

"Mijne heren,
Bij deze onze dank voor de voortreffelijke afronding van onze zonnepanelen. De monteurs waren prettig en ervaren. Ook de nazorg hebben wij zeer op prijs gesteld, wij kunnen u en uw bedrijf van harte aanbevelen.
Hartelijke groet Familie G. uit Apeldoorn"


"Geachte mijnheer Scheffer,
Ik wil u via deze mail hartelijk bedanken voor de goede service. Ik vond het aanschaffen van zonnepanelen een hele grote stap. Dankzij uw bedrijf heb ik die stap met een goed gevoel genomen. Ik verheug me al op de eerste jaarafrekening waarbij ik geld retour krijg. Heerlijk. En wilt u de heer ….. bedanken voor de perfecte installatie.
De heer P uit Nijmegen"


"Beste mevrouw van Beek,
Wat zijn wij blij met het zonnesysteem. Het is inderdaad een heel systeem dat we nu in huis hebben. Vroeger sprak ik alleen van zonnepanelen maar zonder de omvormer enz is het geen volwaardig systeem. Wij waren bang dat ons huis er estetisch minder mooi uit zou komen te zien. En eigenlijk vind ik het huis mooier geworden. De zonnepanelen op het dak zien er stoer uit. We wachten nu eerst een jaartje, maar als alles bevalt overwegen we toch serieus een uitbreiding van de panelen. Wilt u ons op de hoogte blijven houden van nieuwe ontwikkelingen?
Vriendelijke groet, familie de K, Veghel"


"Hallo Zondag,
Reuze bedankt voor jullie attentie. Natuurlijk blijf ik reclame maken. Jullie mogen een kleine reclame onder mijn huisnummer aan de gevel aanbrengen als dat helpt, met jullie product en naam... Ik informeer en verwijs graag potentiële klanten naar jullie. Ik hoor wel als daar ideeën over zijn.
Gegroet, WS uit Elst"


"Firma Zondag,
Ik wil u een compliment maken. Het is een wirwar van bedrijven die zonnepanelen aanbieden. Wat te kiezen? Via vrienden ben ik op uw organisatie attent gemaakt. Wat een uitkomst. Ik zag het niet zitten om zelf mijn kostbare tijd in allerlei uitzoek trajecten te stoppen. Uw adviseur heeft mij in 1 ½ uur tijd werkelijk alle ins en outs over zonnepanelen verteld. Ik kan mezelf een soort expert noemen. De beslissing om met uw bedrijf in zee te gaan was dus ook eenvoudig. Strakke planning, vakkundige installatie en vriendelijk personeel. Ik zal u zeker verder aanbevelen. Succes met uw onderneming.
Vriendelijke groet Mr. A.G uit Arnhem"


"Geachte heer de Haan,
Alles is goed verlopen bij Mevr. van D. De installatie werkt ( zover ik dit kan beoordelen) goed Zoals bekend heb ik een bedrijf gehad met meer dan 100 medewerkers. Dus ik kan goed beoordelen hoe uw medewerkers werken. Als ik 50 van uw medewerkers in dienst zou hebben gehad,kon ik minimaal 100 anderen naar huis sturen. M.a.w. prima personeel!!!
Vriendelijke groet, H.M uit Assen"


"Mijnheer Scheffer,
Ik ben blij met mijn zonnepanelen. Dat wilde ik u en uw firma laten weten. Ik vind ze nog steeds heel lelijk. Bij mij is echter de besparing elke maand en mijn bijdrage aan het milieu belangrijker. Ik durf s’avonds weer veel lampen aan te zetten zonder dat ik mij schuldig voel over het elektra verbruik.
Vriendelijke groet, familie E. uit Uithoorn"


"Beste firma,
Ik had bijna overal in huis spaarlampen gekocht. Lette heel erg op mijn stroom verbruik. En toch kreeg ik de laatste jaren nooit een cent terug van de stroom leverancier. Geldklopperij vind ik het. Wat ben ik dus blij met uw zonnepanelen. Wie het laatst lacht lacht het hardst. Ik wens de heren van de overheid veel succes met hun heffingen. En ik zal zo veel mogelijk mensen uw zonnepanelen aanraden.
De heer van Beek / Noordwijk"


"Firma Zondag,
Mijn hartelijk dank. Vriendelijke mensen aan de telefoon, adviseur met veel vakkennis en een snelle installatie. Ik ben helemaal blij met mijn zonnepanelen. Elk stukje daglicht omarm ik. Ik produceer mijn eigen stroom. Een goed gevoel. Nogmaals mijn dank voor het vakkundige advies en begeleiding.
Mevrouw van D. Alkmaar"


"Mijnheer Scheffer,
Wilt u uw medewerkers een pluim van mij geven!! Het is fijn om te merken dat in deze tijd, waarin mensen steeds onpersoonlijker worden, er toch nog persoonlijke aandacht is. Geld is snel uit te geven. Ik ben echter blij dat ik mijn geld naar een bedrijf kon brengen waar ik service en een glimlach ontvang. Mijn complimenten.
Mevrouw C. Dordrecht"


Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?


"De plaatsing van de panelen heeft vandaag plaats gevonden. Alles is prima verlopen. Buitengewoon mag ik wel zeggen. De installateurs hebben fantastisch werk geleverd. Keurig in t werk en de omgang. En na t aansluiten van de omvormer begon de zon te schijnen en liep de meter achteruit! Kijk, daar doen we het voor. Toen de zon ff lekker doorhaalde zag ik 2170 W op de meter. Nu maar hopen op vele zonuren!
Mevrouw O uit Hoorn"


"Beste heer van den Tillaart,
Zojuist de laatste afsluitende factuur overgemaakt en ik moet zeggen met volle overtuiging. Zowel de plaatsing van de panelen als de electrische aansluitingen en het werk binnen is met zorg en vakkundigheid gedaan. Jullie uitvoerders zijn deskundig en klantgericht en verdienen dit compliment.Ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen aan mijn omgeving.
De heer W. "


"Geachte heer van den Tillaart
Nog bedankt voor de goede service. U kunt een volledig tevreden klant bijschrijven in uw klanten bestand. Waar ik kan zal ik jullie aanbevelen en proberen die 150 euro per klant te pakken zien te krijgen.
De heer P. "


"Geachte heer van den Tillaart,
De zaken zijn nu helemaal afgehandeld, tot dusver met kwaliteit en succes. De boel werkt, dus dat is heel mooi, de subsidie is binnen, ook heel mooi, en verder wil ik mijn tevredenheid uitspreken over uw bedrijf - voor wat ik ervan meegemaakt heb dan. Alles pico bello in orde, en nou maar zonlicht sparen. Ik hoop dat het helpt en ben blij dat ik in elk geval mijn eigen energie op mijn dak heb. Natuurlijk zullen er nieuwere en betere collectoren komen, maar je kunt wel wachten tot het helemaal niet meer hoeft. (ik las dat in de krant of zo, men meende dat de energieprijzen zouden gaan dalen en dergelijke. Nou, die leven nog niet zo heel lang, om zoiets te zeggen!)Dus, bedankt voor de service tot dusver en veel succes met uw bedrijf.
De heer W."


"Geachte dames en heren,
Hierbij willen wij de Adviseurs bedanken. Dankzij een goede uitleg over de aanleg van zonnepanelen, en het eerlijke advies zijn wij zeer tevreden. Ons dak bleek helaas niet geschikt voor zonnepanelen door de schaduw van de dakkapel. Geweldig dat deze mensen er zo eerlijk mee omgaan. Wij zullen andere mensen dit bedrijf aan bevelen.
Met vriendelijke groet. De heer K. uit Ermelo."


Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Gratis vrijblijvende offerte

Ja, ik wil een gratis catalogus en offerte:

*verplichte velden

7 Zekerheden van
Zondag Solar

  • Adviesgarantie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Financiering/Huurgarantie*
  • Terugkoopgarantie*
  • Verhuisgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen
  • Servicegarantie

 

* Voor voorwaarden verwijzen wij naar de algemene voorwaarden

CONTACT

Zondag Solar BV
Lageweg 51-53
2222 AG Katwijk
Verkoop: +31(0)85 273 22 46
Service: +31(0)85 273 22 46
Email: info@zondag-solar.nl