• Home
  • Waarom Zondag Solar

Waarom Zondag Solar

EEN BEDRIJF MET ERVARING EN VISIE

Zondag Solar is een bedrijf van de toekomst. Gebouwd op kennis van het eerste uur. De oprichters van Zondag Solar zijn pioniers geweest op het gebied van zonnepanelen. Zij hebben met hun ondernemingen jarenlange ervaring met het plaatsen van zonne systemen. Vroeger kon een zonnepaneel alleen via moeilijke overheidskanalen aangeschaft worden. Door de visie van deze pioniers zijn zonnepanelen nu onderdeel van het dagelijks leven.” Iedereen moet in staat zijn om zelf stroom op te wekken en tevens bij te dragen aan een betere leefomgeving”. Zondag Solar is een Nederlands bedrijf volledig gespecialiseerd in het plaatsen van zonnesystemen bij particulieren. Als het gaat om expertise bent u dus bij Zondag Solar op het juiste adres. Vanaf de opdracht tot en met de plaatsing, naar 25 jaar ontzorgen op het gebied van energie. Wij hechten aan een plezierige en langdurige relatie.

WIJ BIEDEN EEN TOTAAL PAKKET

Zondag Solar biedt een totaal pakket aan. Dit betekent dat u, als klant, nergens naar hoeft om te kijken. U kiest zelf of u een kleine, middelgrote of grote zonnepanelen installatie op uw dak wilt. Een van onze adviseurs komt de situatie persoonlijk thuis opnemen en geeft op basis van dit bezoek een gedetailleerd persoonlijk advies. Ze bekijken de omvang van het dak, de dakrichting en de meest geschikte plek om de omvormer te plaatsen en het daarbij behorende kabeltraject. In één gesprek brengt onze adviseur alles in kaart en kunt u een keuze maken. Het is onze doelstelling dat de adviseur u een goede uitleg heeft gegeven en al uw vragen heeft beantwoord. De plaatsing is volledig onze verantwoordelijkheid. Dit geeft een zeker en veilig gevoel.

25 JAAR ONTZORGEN: Een plezierige en langdurige relatie

Wij hechten aan een plezierige en langdurige relatie. Dat merkt u aan de manier waarop wij met onze klanten omgaan. De klant is koning. Als u onze zonnepanelen op uw dak heeft liggen willen wij dat u daar dagelijks weer met plezier naar kijkt. Dit vind u terug in onze begeleiding en service. Wij leveren een product op maat naar uw wens. En mocht er een probleem zijn dan beschikt Zondag Solar over een grote serviceorganisatie die zorgt dat alles opgelost wordt. Nazorg is voor ons zeer belangrijk. Wij kunnen met trots zeggen dat we plezierige excellente relaties met onze klanten hebben

Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

NA 8 JAAR GRATIS ENERGIE

Binnen een periode van gemiddeld 8 jaar wekt u gratis uw eigen energie op. U betaalt dan niets meer voor de opgewekte zonne-energie. De levensduur van onze systemen ligt op minimaal 25 jaar. De ervaring leert dat zonnesystemen tot wel 40 jaar mee kunnen gaan. Zelfs in Nederland is er zoveel zonlicht per jaar dat dit meer is dan een gemiddeld huishouden nodig heeft.

Het surplus dat uw zonnesysteem levert wordt doorgegeven aan het net. Dit wordt in mindering gebracht op de energie rekening. Hoe voelt dat? Geld verdienen met uw zonnesysteem? Geweldig toch!?

WETEN WAT U BETAALT

Het zal u niet ontgaan zijn. De energieprijzen kennen helaas maar één richting, omhoog. Het is eenvoudig om van energie leverancier te wisselen, maar de besparingen daardoor zijn veelal slechts tijdelijk enkele procenten. Wij spreken over besparingen van 40% tot 100%. Met deze techniek blijft u onafhankelijk van de wereldenergieprijzen. Maakt u een slimme keuze voor uw eigen budget. En hoe gemakkelijk is het deze keuze te maken. In één bezoek van onze deskundigen brengen we alles in kaart. Technisch en economisch.

Lekker groen

Met zonnepanelen draagt u tevens een steentje bij aan verbetering van het milieu. Het systeem produceert geen lawaai en heeft nul % CO₂ uitstoot, hierdoor wordt uw eco-footprint kleiner. Onze ervaring leert dat de eerste gebruikers in een straat een markante voorbeeldfunctie hebben. Er worden vaak vragen gesteld, bewondering wordt gedeeld. Wie wil immers geen betere wereld voor onze kinderen achterlaten?

U geeft uw wens voor een zonnesysteem aan, u kunt hiervoor uw interesse in één van de pakketten kenbaar maken. Heeft u nog niet helder voor ogen welk pakket voor u geschikt is geen probleem, onze adviseur geeft u een deskundig advies. Onze adviseurs komen de situatie persoonlijk thuis opnemen en geven op basis van dit bezoek een gedetailleerd persoonlijk advies. Ze bekijken de omvang van het dak, de dakrichting en de meest geschikte plek om de omvormer en het kabeltraject te plaatsen. In één gesprek brengt onze adviseur alles in kaart en kunt u een keuze maken. Het is onze doelstelling dat de adviseur u een goede uitleg heeft gegeven en al uw vragen heeft beantwoord.

Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Gratis vrijblijvende offerte

Ja, ik wil een gratis catalogus en offerte:

*verplichte velden

7 Zekerheden van
Zondag Solar

  • Adviesgarantie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Financiering/Huurgarantie*
  • Terugkoopgarantie*
  • Verhuisgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen
  • Servicegarantie

 

* Voor voorwaarden verwijzen wij naar de algemene voorwaarden

CONTACT

Zondag Solar BV
Lageweg 51-53
2222 AG Katwijk
Verkoop: +31(0)85 273 22 46
Service: +31(0)85 273 22 46
Email: info@zondag-solar.nl