• Home
  • Zonnepaneel merken

Zonnepaneel Merken

Zondag Solar verkoopt diverse merken van zonnepanelen. Onder andere Renesola, BenQ, Hanwha SolarOne en Zondag Solar is Premier Dealer van SunPower.

Renesola Zonnepanelen

Renesola is een absolute wereldspeler met een jaarlijkse productie van 1000 MW aan modules en 1.9 GW aan wafers. Renesola beursgenoteerd op de beurs van New York de NASDAQ. Als verticaal geïntegreerde producent hebben zij het volledige productieproces van wafer tot en met module volledig in eigen handen. In hun verticaal geïntegreerde fabrieksfaciliteiten bewerken zij ruwe silicium tot ingots, de ingots tot wafers en de wafers tot cellen, en dit alles met een permanente kwaliteitscontrole. Als wafer- en cellenproducent levert Renesola ook aan gerenommeerde fabrikanten van zonnepanelen zoals Q-cells, Motech, Gintech en JA-solar. De modules voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen, zoals IEC, TUV, UL, ISO en TS. Van dit merk zijn zowel poly-kristallijne als mono-kristallijne modules te verkrijgen, waarvan de monokristallijne standaard in een zwarte uitvoering zijn. De modules genieten bovendien van prima garanties 10 jaar productgarantie, 10 jaar vermogensgarantie van 90% en 25 jaar vermogensgarantie van 80%.

BenQ Zonnepanelen

BenQ is onderdeel van AU Optoelectronics, onder andere wereldwijd marktleider in de productie van TFT-LDC. AU Optoelectronics had in 2012 een omzet van 13 miljard dollar en beursgenoteerd aan de NYSE. BenQ Solar is de eerste leverancier die een volledige CO2 footprint verificatie heeft gekregen (PAS 2050 Carbon Footprint Verification). BenQ levert panelen tot een efficiëntie van meer dan 20% (327 Wp) en levert het gehele spectrum van technologieën. BenQ Solar is een internationale speler met onder andere productie in Europa (geen Chinese vestiging) en een service locatie in Amsterdam. De modules voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen, zoals IEC, TUV, UL, ISO en TS. Van dit merk zijn zowel poly-kristallijne als mono-kristallijne modules te verkrijgen, waarvan de monokristallijne in een volledig zwarte uitvoering zijn. De modules genieten bovendien van prima garanties 10 jaar productgarantie, 10 jaar vermogensgarantie van 90% en 25 jaar vermogensgarantie van 80%.

Hanwha SolarOne zonnepanelen

Hanwha solarOne is opgericht in 2004 (9 jaar) en is onderdeel van het grote Koreaanse concern; Hanwha Groep. Hanwha SolarOne staat sinds 2006 vermeld op de NASDAQ aandelenmarkt. Hanwha Groep is een van de grootste ondernemingen van Zuid-Korea en is daarmee vergelijkbaar met Samsung, LG en Daewoo. De internationale bedrijfsactiviteiten strekken zich, naast zonne-energie, uit van chemicaliën, via hotels tot levensverzekeringen. Hanwha SolarOne maakt gebruik van de kennis en knowhow van Hanwha Chemical Corporation en de voormalige Solar Fun Power Holdings. In 2010 nam Hanwha SolarOne concurrent Solarfun Power Holdings over en werd daarmee een onderdeel van Hanwha SolarOne. Hanwha SolarOne produceert zonnepanelen zowel in China en Duitsland. Dit laatste omdat het in 2012 ook de grootste Duitse producent van cellen en panelen Q-Cells heeft overgenomen. Hiermee kwam het in een keer in de top 10 van grootste producenten ter wereld. Door de brede bedrijfsactiviteiten is Hanwha niet alleen afhankelijk van de ontwikkelingen op de zonne-energie markt. Hanwha is een verzekeraar. De garantie van Hanwha SolarOne is dus per definitie herverzekerd door de eigen moedermaatschappij. Hanwha heeft door de acquisitie van Q-Cells toegang tot de meest geavanceerde technologieën. Hanwha biedt 12 jaar productie garantie, 10 jaar vermogensgarantie van 90% en 25 jaar vermogensgarantie van 80%. Het heeft een portfolio van poli, mono, all black en BIPV panelen. Hanwha is lid van PVCycle.

Premier Dealer van SunPower zonnepanelen

Al sinds de jaren 1970 verbreekt SunPower wereldrecords met betrekking tot de ontwikkeling van zonnetechnologie. Sinds haar ontstaan meer dan een kwarteeuw geleden, heeft SunPower voortdurend nieuwe records opgetekend en gebroken. Decennialang wordt het bestaan van SunPower gekenmerkt door creativiteit, vakmanschap en vertrouwen. Vandaag is SunPower nog steeds wereldleider in de ontwikkeling van de meest efficiënte oplossingen met betrekking tot zonne-energie voor woningen, bedrijven, overheden, commerciële panden en nutsvoorzieningen. SunPower is beursgenoteerd op de beurs van New York de NASDAQ. De panelen voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen, zoals IEC, TUV, UL, ISO en TS. SunPower biedt tot 25 jaar productgarantie, 10 jaar vermogensgarantie van 90% en 25 jaar vermogensgarantie van 80%.

Meer informatie over onze zonnepanelen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Zondag Solar u te bieden heeft? U kunt direct een catalogus en vrijblijvende offerte opvragen. Vul dan het formulier hierboven in.
Of bel 085 273 22 46. Wij helpen u graag verder!

Gratis advies over zonnepanelen

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikt zonnesysteem.
Ook weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen?

Gratis vrijblijvende offerte

Ja, ik wil een gratis catalogus en offerte:

*verplichte velden

7 Zekerheden van
Zondag Solar

  • Adviesgarantie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Financiering/Huurgarantie*
  • Terugkoopgarantie*
  • Verhuisgarantie
  • 25 jaar vermogensgarantie op de zonnepanelen
  • Servicegarantie

 

* Voor voorwaarden verwijzen wij naar de algemene voorwaarden

CONTACT

Zondag Solar BV
Lageweg 51-53
2222 AG Katwijk
Verkoop: +31(0)85 273 22 46
Service: +31(0)85 273 22 46
Email: info@zondag-solar.nl